ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΝΔ ΚΟΖΑΝΗ 10

Με το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στην ΠΕ Κοζάνης

23 Ιουνίου 2023

Αν η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να κερδίσει ένα τόσο μεγάλο ποσοστό στις εκλογές, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σε όλη τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας τα στελέχη της παράταξης ήμασταν κοντά στην κοινωνία.

Αυτό, σε συνδυασμό με το σημαντικό έργο που επιτελέσαμε, μας έδωσε το δικαίωμα στην προεκλογική περίοδο να απευθυνθούμε με συγκεκριμένα στοιχεία και με αυτοπεποίθηση στο εκλογικό σώμα.

Κι από την άλλη, οι πολίτες δεν έβλεπαν πρόσωπα άγνωστα ή απόμακρα, αλλά ανθρώπους προσιτούς που ήταν κοντά τους ακόμα και στις πιο δύσκολες περιστάσεις.

Αυτό συνέβη και στη χθεσινή επίσκεψη του κλιμακίου της παράταξης που βρέθηκε στον τόπο μας. Όπου κι αν πήγαν η @nkerameus ο @nikos_papathanasis και ο @george.kotsiras συνάντησαν πρόσωπα γνώριμα και οικεία και ανθρώπους με τους οποίους είχαν στενή συνεργασία όλο το προηγούμενο διάστημα.

Θέλω, λοιπόν, να τους ευχαριστήσω για την επίσκεψη και το αίσθημα αισιοδοξίας που μετέδωσαν στα στελέχη της παράταξης και στους συμπολίτες μας, με τον καθαρό και τεκμηριωμένο λόγο τους, αλλά πρωτίστως γιατί ήταν δίπλα μας στην κομβική και δύσκολη μετάβαση του τόπου μας στη νέα εποχή. Είμαστε σίγουροι ότι θα τους έχουμε συμμάχους μας και την επόμενη ημέρα! Καλή συνέχεια και με τη νίκη ✌🏻, φίλοι και συναγωνιστές!