ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΝΔ 7

50 χρόνια ΝΔ - Στον δρόμο για το 15ο Συνέδριο

12 Μαρτίου 2024

➡️ Η σημερινή Νέα Δημοκρατία εκσυγχρονίζεται και ωριμάζει. Είναι περήφανη για τη βαθιά και συμπεριληπτική αναφορά της στην ελληνική κοινωνία.

➡️ Κατάφερε να διεισδύσει σε τομείς της πολιτικής ζωής τους οποίους, μέχρι εχθές, μονοπωλούσε με τίτλους χρησικτησίας η Αριστερά, κι έτσι να εκφράσει ευρύτερα τμήματα της κοινωνίας.

➡️ Η αυτοπεποίθηση από την απήχηση στο εσωτερικό, αντανακλάται και στην εικόνα της Νέας Δημοκρατίας στο εξωτερικό, με τον πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη να απολαμβάνει παγκόσμιας αναγνώρισης και στελέχη μας να διακρίνονται σε ευρωπαϊκούς και διεθνείς θεσμούς.

➡️ Τα πενηντάχρονα της παράταξης συμπίπτουν με παγκόσμιες αλλαγές και προκλήσεις, γι΄αυτό δεν προσφέρονται για κομπορρημοσύνες, ούτε για εφησυχασμό. Το αντίθετο, η Νέα Δημοκρατία έχει τη μεγάλη ευθύνη να προετοιμάσει τη χώρα για τη νέα εποχή, με τομές, μεταρρυθμίσεις, ακόμα και συγκρούσεις, όπου αναχρονιστικές αντιλήψεις και παθογένειες την κρατούν δέσμια.

➡️ Συμπίπτουν, όμως, και με τις ευρωεκλογές, στις οποίες καλούμαστε να επιβεβαιώσουμε για μία ακόμα φορά την αποφασιστικότητά μας να πορευτούμε το δρόμο της ανάπτυξης, με συνέπεια και σταθερότητα.

💙 Γι’ αυτό, το αποτέλεσμα της κάλπης της 9ης Ιουνίου πρέπει να είναι ξεκάθαρο και να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο το ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας και προόδου που τα τελευταία χρόνια εκπέμπει η πατρίδα μας διεθνώς.